maanantai 1. joulukuuta 2014

Viikonlopun kuulumisia vapaan maanantain kera!

Viikonlopun tunnelmista viettämään vapaata maanantai päivää!

Lauantai aamuna suuntasin vielä tekemään töitä. Vielä tässä vaiheessa aika normaali lauantai, verrattuna varmasti kahden viikon päähän. Ihan mukavaa vaihtelua työaikoihin välillä, normaalisti teen iltavuoroja koulun ohella klo 15:oo tai 16:oo-21:oo. Lauantaina pääsinkin jo klo. 15 pois. 
Tommi, oli sillä aikaa hurauttanu onnibussilla kajaanista kuopioon, olikin ihanaa vaihtelua mennä töistä kotiin kun joku siellä jo odotteli :) 

Nähdään Tommin kanssa useimmiten vain viikonloppuisin. Siihen rytmiin alkaa pikku hiljaa tottumaan, vaikka kyllä mä sitä näkisin useamman päivän kerralla. 
Mutta kun tulee hetkiä jolloin pitää olla erossa 2 viikko kerrallaan, alkaa sitä loppu tunneilla miettimään enemmän ja vetää hieman mielen matalaksi. Kuten nyt sunnuntaina.
Lähden tän viikon lauantaina valkeakoskelle moikkaamaan mun siskoja ja viettämään vanhimman siskoni pojan 2-vuotis synttäreitä! :) Sen takia jääkin taas yksi viikonloppu välistä Tommin kanssa.
Vaan eihän sille mitään voi. 
Mua ei oo luotu kaukosuhteisiin, voin vaan nostaa hattua niille jotka elävät parisuhteessa 
jonkun kanssa joka asuu parhaillaan toisessa maassa, silloin ei ihan joka toinen tai kolmaskaan viikko nähdä. Siinä tarvitaan niin paljon mielen lujuutta ja kärsivällisyyttä molemmilta osapuolilta, ja halua olla toisen kanssa oli välimatka mikä tahansa. Mulle riittää jos kaksikin viikkoa. 

Joka tapauksessa kun tulin lauantaina töistä kotiin niin tein pitkään kaavailtua naudanliha wokkia!
Ihan taivaallista! Ostin naudan sisäpaisti suikaletta ja pakaste wokkivihanneksia, jääkaapista lisäsin vielä sweet 'n sour -kastiketta! Helppo ja nopea ruoka!

Illasta lähdettiin viettämään mun parhaan ystävän ja hänen poikaystävänsä luokse pikku jouluja :)
Ostettiin tortilla sipsejä ja salsaa, juotiin glögiä (ja pari omaakin juomaa) syötiin piparkakkuja ja katottiin possee ja putouksen finaali, juteltiin ja naurettiin! :D 

Sunnuntai aamuna ei onneks tarvinnut herätä kellon soittoon vaan makoiltiin tuonne kymmeneen asti. Koska Tommi ei tullu kuopioon omalla autolla, soitettiin mun äiti käymään kuopiossa. Käytiin ihastelemassa Puijon tornia ja sen näköaloja.
Kalliiksi se reissu kuitenkin tuli... ulkona oleva näköala tasanne ei ollut auki eikä kahvio, joka huomattiin vasta ylös päästyä.. aikuisen lipun hinta torniin on 6e/henk.
Käytiin vielä ostoksilla kodinykkösessä ja kolmisopen K-citymarketissa, kotipitsassa syömässä ja hesburgerissa kahvilla. :) 
Liian nopeasti kello tärähtikin 17 ja piti lähteä viemään Tommi asemalle. :( 
Illaksi pääsin kotiin saunomaan ja kahtomaan kostoa! :)

Nytpä on sitten maanantai ja täällä raapustan kuumeisesti tätä blogi tekstiä tyylillä kirjoita ja pyyhi, kirjoita ja pyyhi... ei oo vielä tottunut kirjottamaan silleen päiväkirjamaisesti ja välillä tuntuu et mitenkä kirjoittaisi niin että ihmisiä alkaisi kiinnostamaan.. :D 
Noh joka tapauksessa kohta suuntaan fressille tapaamaan personal traineriani!



-Katri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti