keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Helouu!

Kouluhan mulla loppuu joulukuun lopussa valmistumiseen, tästäkin päivästä voisi todellakin sanoa että ankarasti siellä ollaan, jopa pari tuntia aamusta kun saa oman ruokansa tehtyä... 

Aamuhan alkoi todella hyvin :D siis TOOODELLA hyvin... Ensinnäkin minun on hirveän hankala saada itseäni aamulla liikenteeseen, ulkona on niin pimeetä ettei oikein osaa herätä ja asennoitua että todellakin on aamu vaikka olisi vetänyt unta kaaliin reilut kahdeksan tuntia..
No sain kuin sainkin kammettua itseni ylös ja aamu toimet muuten sujuivat ihan mallikkaasti.
Mutta sitten kun olen pakkaamassa koululaukkua ja huomaan että avaimet puuttuuvat...
alan etsiä niitä kauhealla kiireellä ja vimmalla, mutta niitä ei tunnu löytyvän kerrassa mistään, mielessä alkaa kolkuttaa jotteivat ne olisi tippuneet mihinkään matkan varrelle eilis iltana. (Kävin ystävän kanssa ajelemassa suonenjoen kautta rautalammilla.) Se tunne kun alkaa epätoivo iskeä ja ajatus siitä lähdenkö kohta kouluun ollenkaan, koska kun asun kuopion opiskelija asunnoissa ei meille myöskään ole jaettu minkään laisia vara-avaimia ja koska aikaisemmin olen joutunut maksamaan sievoisia summia oven avauksesta, niin myöskään talonmiehelle soitto ei todellakaan houkuttele... Noh olen melkein kääntänyt koko kämpän ylös alaisin ja käyn vielä tutkimassa sängyn läpi kotaisin.. niin joo siellähän ne sitten oli sijauspatjan alla... Ihan saa miettiä miten ne on sinne päässeet, täytyy vain nostaa hattua itselleen.

Kouluun sitten päästyäni n. 45 minuuttia myöhässä, muut ovat jo työntouhussa ja opettajakin hymyillen pudistaa päätään "Miten sinä tyttö onnistut tässä?" Viitaten viikkoa aikaisempaan kun kadotin puhelimeni aika tyypilliseen paikkaan; rintaliivien väliin... joo...
Eilen oli puhetta että päästään ennen valmistumista valmistamaan mykyrokkaa eli pohjois-savolaista perinneruokaa. Keittoruoka joka pitää sisällään perunoiden ja lihan lisäksi sisäelimiä ja mykyjä (eli verestä ja jauhoista valmistettuja sattumia).
Ei jotenkin houkuttele tämä yhtään.. :D
No joka tapauksessa jonkun opettajien kokouksen takia ei ehditty valmistaa sitä joten valmistin sitten muikkuvuokaa. Niissä ei kauaa nokkatuhissut ja päästiin pois jo 10:30 maissa. Sellaista ankaraa koulun käyntiä.


Iski taas halu vähän piirtää pitkästä aikaa :) 
Okei tosi usein tulee sanottua "En mä osaa piirtää..!" No mallistahan nämäkin on piirretty, mutta voin kyllä aikas tyytyväinen olla mitä oon saanu tohon paperille aikaan :) 
Tämän on tarkoituksena mennä poikaystävälle eli siis Tommille joululahjaksi.
Oon ostanu mukaan muutakin ;) en mene paljastamaan täällä jos sattuukin vaikka herra joskus löytämään tän sivuston ja lukasemaan :D 
Harvoin todellakaan piirrän autoja varsinkaan mitään vanhempia 60-luvun autoja, mutta tämä malli, Chervolet impala 1967 on herran suosikki. 
Kesken eräinen teos vielä mutta laitettakoon kuva sitten kun valmistuu!

Ilta tässä lähinnä menee vähän pyykätessä ja siivoillessa koska torstai ja perjantai menee töissä...
Myöhemmin tänään kuitenkin perheen kanssa syömään kuopion keskustaan!

Ajattelin vähän paljastaa että ensiviikosta kun minulla on aikaa niin voisin tehdä postauksen marsipaani ruusuista, laittaa vähän vaihekuvien kera :) 

-Katri 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti