maanantai 22. joulukuuta 2014

Jouluvilinää

Toiseksi viimeinen päivä töissä... En jotenkin osaa ajatella, että huomenna on viho viimeinen päivä kaupalla ja sitten liityn työttömien pitkälle listalle...
Mutta ennen sitä, aion viettää pitkään kaipaamani loman! Hiihtoloma, kesäloma ja syysloma meni täysin töitä painaessa, arki taas oli raskaampaa puurtamista koska oikeastaan kulunut vuosi on ollut täynnä työssäoppimista, joten päivät on kuluneet pitkälti siten että kun viimestään kahdeksalta lähdet töihin oppimaan ja kolmelta suoraan "oikeisiin" töihin, ja sieltä tultiin pois yhdeksän jälkeen illalla.
Joten tämän loman olen ansainnut!

Vilinää ja vilskettä töissä riitti tänään, ja toinen samanlainen päivä huomenna.. haluaisi vain lösähtää suoraan peiton alle ja kuunnella vähän aikaa jotain musiikkia, mutta tänä iltana ja huomis aamuna ennen töitä pitäisi tehdä jonkin näköinen joulusiivous, että kun kolmen viikon jälkeen palaa kuopioon, niin puhtaaseen kämppään olis kivempi tietty tulla.

Alkaa riittämään ja onhan sen huomannut vähän mielialastakin että tartteis sitä omaa aikaa, aikaa viettää perheen ja Tommin kanssa. Ihmiset jotka elää kanssa kaukosuhteessa pystyy hyvin kuvittelemaan miten paljon toista välillä ikävöi viereen. Kun taas suurin osa heistä jotka asuvat saman katon alla, haluaisivat välillä omaakin aikaa. Musta välillä tuntuu niin väärältä olla kaksikin viikkoa erossa toisesta, nyt varsinkin kun on ollut sellanen aika että nähdään yksi viikonloppu ja sitten kaks viikko väliä, sit taas nähdään, taas ollaan erossa kaks viikkoo... Nyt kun saan Tommin viikonlopuksi niin sitten mun loman takia ei nähdä kolmeen viikkoon.. Kyllähän se nakertaa mieltä... Alkaa toivomaan että toivottavasti niiden hyvästien sanominen alkas pikku hiljaa vähenemään..

Tuntuu et treenaminen on menny penkin alle ihan totaalisesti parin viime viikon aikana, toisille on vaan nii helppo valehdella että hyvin on mennyt, vaikkei se sitä olekaan... Tälle hommalle omistautumista täytys alkaa treenamaan ja pakottaa itsensä lähtemään. Jotenka oonkin suunnitellut jo uudenvuoden lupaustani. Kerron sen teille nyt!

Elikkäs lupaan yhden vuoden ajan!
Joka kuukausi tehdä jotain sellaista jossa minun pitäisi kehittyä jollain tasolla! 
(Esim. Juon vettä yhden kuukauden ajan vähintään 2,5-3 l vettä päivässä)
Ajattelinkin tammikuun haasteksi heittää juuri tämän vesihaasteen!
Sillä pääsen tottumaan siihen, että joka päivä minun tulisi juoda niin paljon joten loppu aika ei ole enää haastetta vaan se on tullut jo tavaksi.

Mä juon älyttömän vähän vettä päivässä, en jotenkin tunne sellaista janoa... ja kehonkoostumusmittauksen tuloksissakin nestepitoisuuteni kehossa oli aivan liian alhainen!

TAMMIKUU: Vesihaaste
HELMIKUU: Karkiton kuukausi
MAALISKUU: Väh. 5 treenipäivää/vko

Siinä vähän osviittaa alkuvuoden kulusta ja tietty aion kirjottaa treeni päiväkirjaa, ja kertoa kuulumisia enemmän teille..
Enemmän haasteita luvassa...

Joulun vietän kotona, leppävirralla. Ihanaa isolla I:llä..
Kanelisesta juustokakusta tulossa pienoinen postaus tapanina :) 
Hyvää Joulua Kaikille!!



1 kommentti: