maanantai 30. marraskuuta 2015

Italialainen focaccia

Italialainen focaccia



3,5 dl vettä
11 g/25 g kuivahiivaa/tuorehiivaa
1,5 tl suolaa
7 dl vehnäjauhoja
0,5 dl oliiviöljyä
1 rkl hunajaa tai (2 tl sokeria)

Jos käytät kuivahiivaa(11 g) niin lämmitä vesi 45 asteeseen ja lisää kuivahiiva kuiviin aineisiin.
Jos käytät tuorehiivaa(25 g) liota se kädenlämpöiseen veteen.
Lisää vesi kuiviin aineisiin ja vaivaa, lisää sitten öljy ja vaivaa se taikinaan.
Anna taikinan kohota kulhossa ja siirrä sitten vuokaan kohoamaan vielä 30 minuutiksi.
Lämmitä uuni 250 asteeseen.

Ohjeen löysin täältä, sanoisinko että blogi ja sen herkkuhimon herättävät tuotteet
ovat yksiä suosikeistani ja niitä on ilo lukea!

Päälle:
0,5 dl oliiviöljyä
1-2 valkosipulinkynttä
1 tl limenmehua
1-2 rkl silputtua tuoretta persiljaa
hieman mustapippuria

½ punasipuli
sormisuolaa

Herkuttelemaan hyvät lukijat! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti