lauantai 3. tammikuuta 2015

Päiviin mahtuu monenlaista! :)



Istun talla hetkella respan koneen aaressa. Muu poppoo lahti rannalle kavelemaan, ite jain altaille ihan siita syysta etta on ollut vahan huono olo tan aamun..

Paivat viilettaa ihan hirmuista vauhtia taalla, paiva ollaan aloteltu pitkalti samalla kaavalla; aamupalalle, altaille ja siita liikenteeseen muualle. Aurinko on tarttunut hyvin nahkaan ja onhan sita saatu jo itsensa poltettuakin. Joka paiva on lampotila pysynyt siella 30 asteessa.. onneks huoneesta loytyy ilmastointi muuten ei tulisi mitaan..

Meri näköala hotellihuoneen parvekkeelta <3

1.1. Lahti kayntiin totutulla kaavalla, Lauri jai altaille ottamaan aurinkoo ja mina aitin kanssa lahdin kokeilemaan thai hierontaa ja haluttiin myos kokeilla sita kalahoitoa, eli kaydaan istumaan penkille ja upotetaan jalat akvaarioon jossa on satoja pikku kaloja jotka alkaa mutustelemaan jaloista kuollutta ja kovettunutta ihoa pois...  Eheh, jotenkin mulla oli semmonen ,mielikuva ettei se tunnu juuri missaan, aiti oli meista ensimmainen joka upotti jalkansa siihen akvaarioon ja reaktio oli sellainen etta meinasin jo sanoa etta "en ma tuukkaan sinne!" :D Aitin reaktio oli niin silleen positiivisella mielella hauska etta noh menin kuitenkin.. ai kamala etta se tuntu harolle, ei se sattunut mutta tuntui kuin jalat olisivat olleet puuduksissa ja niita olisi pistellyt. Alussa se toki tuntui oudolle mutta siihen kylla tottui ja jalkitunne jaloissa oli mahtava, sileat ja pehmeat kuin olisi ollut pienet tyynyt jalkojen alla joilla kavella! :D Thai hierontaa seuraavaksi, mulla oli tunnin jalka/paahieronta, aitilla taas joku oljyhieronta kokovartalolle. 
20 min kalahoitoa plus molempien hironnat taisivat maksaa n. 850 THB (Thaimaan bathia) eli euroissa noin 22 e!!


Makoiltiin auringossa aamupaiva ja iltapaivasta lahdettiin kiertelemaan kata beachille. Kaytiin katalla syomassa ja shoppailtiin. Itselle tarttui mukaan kuvan mukainen
"ranta"mekko/paita/tunika,

ohuet, mustat, norsukuvioiset haaremihousut seka uudet aurinkolasit. 
Syomassa kayminen taalla thaimaassa on aika halpaa noin 10 eurolla saat jo paaruoan lisaksi juotavaa ja jalkiruuan. Thai ruoka on muuta ruokaa halvempaa ja miksipa sita tulla mahaansa tayttamaan ruualla mita saat kotisuomesta, vaan saahan sita thai ruokaa kotoakin, mutta aitoa thai ruokaa paikallisista raaka-aineista!! Pitsaakin taalta saa aika monesta paikasta, ennen kun tultiin tanne niin olin lukenut etta joknkun mielesta pitsa ei ole niin hyvaa taalla kuin esim jossain muussa turisti kohteessa, oma mielipiteeni taas poikeaa aika paljon, minusta muutenkin ruoka taalla thaimaassa on maukkaampaa, olipa se sitten tavan pasta bolognese tai thaimaalainen kanakastike. Mutta jokaiselle varmasti loytyy jtn.

 Pepperoni pitsa, Baron Restaurant.

Matkustaminen paikasta toiseen on helppoa, vastaan tulevat tuctucit ovat helppo tapa paasta paamaaraan.Tuctucissa ei ole turvavoita, ei umpinaisia ikkunoita tai umpinaista ovea, niissa saattaa olla muovinen "rätti" joka vain vedetään esteeksi. Tuctuceja on kahdenlaisia, tavallisia ilman musiikkia ja ns. party tuctuceja vilkkuvilla disco valoilla ja bassomusiikilla. Tuctucit on yleensä punaisia.

Eilen 2.1 meinattiin lahtea kaymaan karonin markkinoilla mutta kuinka ollakaan ne olleetkaan perjantaisin vaan tiistaisin ja lauantaisin joten paatettiin lahtea takas katalle kiertelemaan ja syomaan kuten toissa pai\vana oltiin kayty, syotiin taasen Buffalossa, miksipa ei hyva ruoka ja se on paikka mista loytyy varmasti kaikille mieleinen ruoka.. Buffalo ravintoloita on 3 karonin ja katan valilla, Buffalo, Buffalo Dino ja Buffalo Plaza. Eilen kaytiin Plazassa, oikein asiakaspalvelu henkinen henkilokunta, kotoinen tunnelma ja hyvat ruuat. Paikka oli tapotaysi aikaan milloin mentiin sinne, mutta silti saatiin ruuat aika nopeasti poytaan.
No totta kai, putiikkeja kierrellessa niin ainahan sielta loytyy jotain itselleen mielekasta, mulle talla kertaa kuvan mukainen kangaslaukku joita taalla on melkein joka putiikissa erikokoisia ja varisia ja kuvioisia.
Ollaan myos varattu finnmatkoilta 2 retkea ensiviikolle, kanoottiretki seka retki Phang nga saarille, joilla sijaitsee myos james bondista tuttu kallio. Ratkista vahan enemman myohemmin, mutta koska valmiit finnmatkojen kautta tilatut retket ottavat oman hintansa ja tanne kun tultiin niin ehdottomasti haluan itse paasta ratsastamaan elefantilla, KYLLA! Joten kaytiin vahan kyselemassa hintoja kaduilla olevista putiikeista tata retkea varten. Yksi retki miellytti meita kaikkia ja vahan luulen etta se me varataan jollekin paivalle ensi viikoksi, Khaolak safari. 

Tanaan ollaan makoiltu altailla ja oon ollu kirjoittamassa tata blogimerkintaa, ja iltapaivasta lahdetaan kaymaan Phuket Townin markkinoilla!! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti