torstai 1. tammikuuta 2015

Hello Thailand!!

Heiii, ihmiset! Joo kyllä elossa selvittiin matkasta.. Mutta kyllä se matkustaminen otti odotettua enemmän voimille... ensimmäin päivä meni matkustamisessa, eikä unenlahjat olleetkaan niin kovin hyvät. Lähdettiin siis matkaan maanantaina 29.12 klo. 00:20, onnibussilla matkasimme varkaudesta helsinkiin 01:10-05:45... Seuraavat tunnit vietettiin helsinki-vantaan lentokentällä ja lento kohti Thaimaata lähti tunnin myöhässä n. klo. 14:50, mutta myötätuulen ansiosta olttin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä aikataulussa.
Jäätymisesto aineen ruiskutus käynnissä..

Kuvailua helsinki-vantaan lentokentällä ;)

Lentomatka tuntui sietämättömän pitkälle, unta ei saanut kuin varmaan vajaan tunnin verran, kevyttä unta sekin. Kun toivoi olevansa puolessa välissä oltiinkin lennetty vasta yli äiti Venäjän. 

Thaimaassa oltiin 5:30 paikallista aikaa. Matkaoperaattorimme on Finnmatkat, joten heillä oli luonnollisesti bussi kyyti hotellille, joka ruuhkasta riippuen kesti 20-40 minuuttia.. 
Itse olen bussissa tottunut nukkumaan joten, mun kohdalta matka meni nukkuessa! Ensimmäinen päivä meni rehellisesti nukkuen.
Ensimmäinen päivä täällä meni täysin ohi ja näin ollen päästiin loma tunnelmiin vasta eilen ke 31.12.

Joten kerrataanpa vähän eilistä, oikeastaan suurin osa päivästä maattiin altailla ja otettiin aurinkoa, käytiin tutustumassa keskustan vilinään ja kuuntelemassa tervetulo -tilaisuus paikallisessa ravintolassa nimeltään BUFFALO!


Tervetulo -tilaisuuden jälkeen jäätiin syömään, muu porukka söi thaimaalaista kanaruokaa, jonka nimeä en nyt just muista, ite söin Pasta Bolognesea. :P


Ilta olikin mahtava! Uuden vuoden aatto, siltä olin oottanu tosi paljon ja olin sitä kaikille kehunu miten se tulee olemaan semi hieno! Ja olihan se herra vieköön hieno ja mahtava ja kaikkee millä sitä voi samoilla synonyymeillä kuvailla!!

Uuden vuoden aaton drinksut; mansikka margarita ja mixed juice drink.

Illasta ostettiin kolme kappaletta niitä lentäviä lyhtyjä, niiden lähettämistä yläilmoihin voi varmasti verrata meidän suomalaisten tapaan valaa tinaa joka tuo onnea uudelle vuodelle. Luin myös jostain, että näiden kuumailmalyhtyjen vapauttaminen taivaalle merkitsee thaimaalaisille vihan ja huolien antamista pois jolloin elämää voi jatkaa ns. vapaana. Minun mielestäni oikein hieno tapaa aloittaa uusi vuosi. Perinteistä Thaimaalaista uutta vuotta vietetään huhtikuussa pari päivää jolloin on tapana kastella ystävät ja ohikulkijat vedellä, tapahtumaa kutsutaan nimellä Songkran.




Valitettavasti en ala ladata kuvia enempää ainakaan tältä illalta... hotellihuoneessa on hirveä hidas netti... :(
Hassuinta mitä eilen kuulin oli se, että täällä uskonnollisesti eletään jo vuotta 2558.. hitusen oletettua pidempi aikaero siis :D
Mutta normaalisti kuitenkin elävät nyt vuotta 2015..

Ihanaa Uutta Vuotta 2015!!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti