perjantai 23. lokakuuta 2015

Kolmen suklaan juustokakku

3 suklaan juustokakku!

Tämä niille makeanhimoisille herkkusuille! :P

Pohja:
200 g digestive keksejä
75 g sulaa voita

Täytteet:

1.
145 g tummaasuklaata
2 dl kermaa
150 g maustamatonta tuorejuustoa
2 liivatetta

2.
145 g maitosuklaata
2 dl kermaa
150 g maustamatonta tuorejuustoa
2 liivatetta

3.
145 g valkosuklaata
2 dl kermaa
150 g maustamatonta tuorejuustoa
2 liivatetta

Koristelu:
sulaa suklaata
suklaarusinoita

  • Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Murskaa keksit, sulata voi, sekoita yhteen ja painele halkaisijaltaan 24 cm irtopohjavuokaan.
  • Voit valmistaa jokaisen täytteen jo valmiiksi, mutta älä lisää liivatteita kuin vasta sitten kun lisäät sen vuokaan. Sulata suklaa joko varoen mikrossa tai vesihauteessa. Sekoita suklaa tuorejuuston sekaan näin onnistut saamaan suklaa-kerma massasta tasaisempaa. Vatkaa kerma löysähköksi vaahdoksi ja yhdistä suklaatuorejuuston kanssa.
  • Sulata pehmenneet liivatteet joko mikrossa tai lisää ne pieneen määrään kuumaa nestettä   (esim 2 rkl kuumaan veteen/mehuun/alkoholijuomaan). Lisää liivateet täytemassaan pienissä erissä koko ajan sekoittaen. Lisää täyte vuokaan.
Huom!
Anna edellisen täytteen hyytyä hetki kylmässä ennen kuin lisäät seuraavan täytteen.
Anna koko kakun hyytyä rauhassa väh. 4 h tai seuraavaan aamuun asti.

  • Koristele mielesi mukaan ja nauti! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti