sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Gluteenittomat suklaacookiet

Gluteenittomat suklaacookiet



175 asteessa n.10 min

7 dl tomusokeria
2 dl kaakaojauhetta
½ tl suolaa
1 rkl vaniljasokeria
3-4 valkuaista
170 g suklaata (tummaa)

  • Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
  • Sulata suklaa.
  • Yhdistä kuivat aineet ja lisää valkuaiset yksitellen hyvin sekoittaen ja lisää sula suklaa.
  • Laita taikina n.10 minuutiksi kylmään jähmettymään. Nostele sitten jähmettyneestä taikinasta teelusikalla pienehköjä palloja. Jätä hyvin tilaa pallojen väliin koska cookiet leviävät uunissa. Ja jätä cookiet sisältä vähän pehmeiksi eli 10 minuuttia riittää oikein hyvin, cookiet ovat uunista otettaessa vähän pehmeitä.
Täydellisiä lämpiminä kylmän maidon kera! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti